برج خلیفه دبی

برج خلیفه دبی

برج خلیفه یکی از عجایب دنیای امروز است که لقب «شهر عمودی» را به خود اختصاص داده و تنها آسمان‌خراش موجود در جهان با کاربری مسکونی است. ساخت برج خلیفه تا بازگشایی آن در سال 2010، 6 سال به طول انجامید. در این برج انواعی از آپارتمان‌های شخصی، دفترهای اداری، رستوران‌ها، کلاب‌ها و… در کنار هتل برج خلیفه قرار دارد. معماری ترکیبی مدرن و سنتی برج خلیفه آن را به یک از بهترین جاهای دیدنی دبی تبدیل کرده که سالانه افراد زیادی را از سراسر جهان به خود جذب می‌کند. در ادامه این مقاله از سفریار پس یک معرفی برج خلیفه سراغ بررسی کامل بخش‌های برج خلیفه از جمله طبقات آن، فرایند ساخت، امکانات و ساختار و هزینه اقامت و بازدید از برج خلیفه پرداخته‌ایم؛ پر در ادامه با ما همراه باشید.

معرفی برج خلیفه

برج خلیفه «Burj Khalifa» که با نام برج دبی نیز شناخته می‌شود. بلندترین سازه ساخته دست بشر است. این آسمان‌خراش با 828 متر ارتفاع در شهر دبی واقع در کشور امارات در حاشیه خلیج فارس واقع شده و شامل انواع واحد مسکونی، اداری، تجاری، تفریحی و هتل است. هزینه ساخت برج خلیفه دبی با حدود 309 هزار مترمربع مساحت تقریبا 1.5 دلار برآورد شده که از ساخت آن از سال 2004 تا 2010 به طول انجامید.
آدرس برج خلیفه در مرکز شهر دبی بلوار 1 شیخ محمد بن راشد واقع شده که در فاصله 2.1 مایل دریا است. مالکیت این سازه خارق‌‌العاده به شرکت اعمار تعلق دارد. برج خلیفه در ابتدا قرار بود فقط با 73 طبقه ارتفاع ساخته شود که پس از تجدید نظر‌ سازندگان آن، نتیجه نهایی چیزی شد که مشاهده می‌کنیم. معمار برج خلیفه آقای آدرین اسمیت است و طراح برج دبی خلیفه نیز شرکت اسکیدمور، اوینگز، مریل (SOM) انجام داده است. در زیر می‌توانید جدول مشخصات برج خلیفه را مشاهده کنید:

برج خلیفه در شب های دبی

نام برج برج خلیفه (برج دبی)
ارتفاع (m) 828 متر
تعداد طبقات 163
مساحت کل 530 هزار متر مربع
سال شروع پروژه 2004
تاریخ گشایش 2010
هزینه ساخت حدود 1.5 میلیارد دلار
مالک شرکت اعمار پراپرتیز (Emaar Properties)
نوع استفاده تفریحی - تجاری - مسکونی - اداری
تعداد آسانسور‌ها 57

 

اهداف ساخت برج خلیفه

ساخت برج دبی از همان ابتدای ساخت اهداف متفاوتی را در دوره‌های مختلف دنبال می‌کرد، اما به صورت کلی مهم‌ترین اهداف ساخت برج دبی به بیان زیر است:

  • رونق بخشیدن به گردشگری دبی جهت وابستگی کمتر به درآمد‌های نفتی
  • ایجاد یک نماد قدرتمند برای بخشیدن یک هویت جدید به شهر
  • جلب توجه جامعه جهانی و سرمایه‌گذارها به دبی
  • بدست آوردن عنوان بلند‌ترین برج جهان

اهداف ساخت برج خلیفه

 

تاریخچه ساخت برج خلیفه

ایده ساخت برج خلیفه دبی در سال‌های 1990 در ذهن حاکم دبی شکل گرفت تا توجه‌ها‌ را در سراسر جهان با استفاده از این برج به دبی جلب کند. سرانجام در 6 ژانویه سال 2004 توسط شرکت اعمار پراپرتیز (Emaar Properties) و با پیمانکاری شرکت «سامسونگ سی اند تی» که سابقه درخشانی در ساخت برج‌های لوکس در جهان دارد، طرح ریزی و شروع شد. طبقات برج خلیفه نیز پس از اتمام کار فونداسیون آن در سال 2005 شروع به ارتفاع گرفتن کردند.
بالاخره این پروژه ساختمانی عظیم در روز 4 ژانویه 2010 یعنی 2 روز پس از سالروز 10 سالگی شروع پروژه، در یک افتتاحیه پرشکوه با حضور مقامات بلندپایه امارات متحده و چهره‌ها مشهور هنری و تجاری، ساخت آن به پایان رسید و از برج خلیفه رونمایی شد.

تاریخچه ساخت برج خلیفه

 

نام‌گذاری برج خلیفه دبی

شاید برایتان سوال شود که نام‌گذاری برج خلیفه چگونه بود؟ این برج در ابتدا برج دبی نام داشت، اما طی بحران مالی جهانی مابین سال‌های 2004 تا 2008 فرایند ساخت برج‌ها بسیار کند و رو به متوقف شدن کرد که پس از کمک مالی شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان، پروژه ساخت برج خلیفه جانی دوباره گرفت؛ به همین دلیل به افتخار ایشان، نام این برج را «برج خلیفه» نهادند.

ارتفاع برج خلیفه دبی در میان دیگر ساختمان های این شهر

 

رکوردها

برج هم در فرایند ساخت و پس از تکمیل رکورد‌های زیادی در دنیار ثبت کرد که دانستن آن‌ها ممکن است برایتان جالب توجه باشد. در ادامه مهمترین رکورد‌هایی برج خلیفه ثبت کرده‌است را به ترتیب نام برده‌ایم:

  • بلندترین آسمان‌خراش جهان
  • بلندترین سازه دست بشر
  • بلندترین سازه سرپا جهان بدون کمک کابل
  • رکورد ساختمان بیشترین تعداد طبقات
  • رکورد ساختمان با بیشترین تعداد طبقه قابل استفاده
  • رکورد داشتن آسانسور با بیشترین مسافت طی شده
  • رکورد داشتن سریع‌ترین آسانسور جهان با 36 کیلومتری بر ساعت سرعت
  • رکورد داشتن بلندترین آسانسور باربری جهان
  • رکورد بیشترین مساحت طبقات ساختمانی در جهان
  • داشتن بزرگترین بالکن جهان
  • داشتن بلندترین مسجد در طبقه 158
  • داشتن بلندترین استخر جهان در طبقه 76
  • داشتن بلند‌ترین دیسکوی شبانه جهان در طبقه 144
  • بلندترین رستوران جهان در طبقه 122
  • برگزار کننده بزرگترین آتش بازی سال نو در جهان

رکوردها

 

بازدید از برج خلیفه

بدون شک بازدید از بلندترین سازه دست بشر می‌تواند تجربه بسیار به‌یاد ماندنی در ذهن و خاطر شما ثبت کند. برای این کار لازم است ابتدا به کشور امارات و شهر دبی سفر کنید که یکی از بهترین راه‌ها برای این کار شرکت در تور دبی محسوب می‌شود.
برج خلیفه در مرکز شهر دبی قرار گرفته و راه‌های دسترسی به آن بسیار ساده هستند. برای رفتن به برج خلیفه می‌توانید هم از تاکسی استفاده کنید از طریق مترو اقدام کنید. برای این کار می‌توانید از اتوبوس‌های F13 یا از طریق ایستگاه متروی «Burj Khalifa/Dubai Mall Metro Station» به برج خلیفه بروید. برای بازدید از برج خلیفه باید بلیط آن را از گیشه فروش بلیط برج خلیفه دبی که در طبقه همکف دبی مال واقع شده است تهیه کنید. در ادامه ابعاد مختلف و تجربه دیدن و حضور در برج خلیفه را بررسی کرده‌ایم.

بازدید از برج خلیفه

 

بهترین زمان رفتن به برج خلیفه

بازدید از برج خلیفه در تمام روز‌های هفته امکان‌پذیر است. در طول روز اوج شلوغی بازدید به دلیل خنک‌تر شدن هوا و غروب زیبای دبی از ساعت 17:00 شروع می‌شود و در ساعت 19:00 به پایان می‌رسد. در این هنگام می‌توانید از ارتفاع قابل توجهی شهر دبی و مناظر اطراف را رصد کنید.
برای تماشای «At The Top» در طبقات ۱۲۴ و ۱۲۵ می‌توانید در روز‌های یکشنبه تا چهارشنبه از ساخت 10 تا 22 و در روز‌های پنج‌شنبه تا شنبه در ساعات 10 تا 24 به برج خلیفه مراجعه کنید. همچنین لانژ برج دبی برای صرف یک عصرانه دلچسب در طبقات 152 تا 154 گزینه جذابی است که می‌تونید در روشنی هوا روی مبلمان لوکس بنشینید و قهوه و چای یا حتی شیرینی میل کنید و از منظره میان ابر‌ها لذت ببرید.

خلوت ترین زمان بازدید از برج خلیفه دبی

 

هزینه ورود و بازدید از برج دبی

قیمت بلیط‌های برج خلیفه متناسب با طبقه و نوع تفریح می‌تواند از 30 تا 100 دلار متغیر باشد. به عنوان مثال هزینه بلیط سکوی تماشا در طبقات 124 و 125 حدود 37 دلار (یعنی 135 درهم) در زمان‌های خلوت و در هنگام غروب که اوج شلوغی است هزینه آن به 57 دلار (یعنی 210 درهم) افزایش می‌یابد. قیمت بلیط بازدید از هر سه سکوی تماشای برج خلیفه در زمان عادی و هنگام غروب به ترتیب 103 دلار (379 درهم) و 145 دلار (533 درهم) است.

هزینه ورود به برج خلیفه دبی

 

قوانین بازدید از برج خلیفه

مدیریت کردن بازدید کنندگان مجموعه‌‌ای به بزرگی برج خلیفه بدون قوانین مخصوص امکان‌پذیر نیست. توجه داشته باشید که حتما 15 دقیقه قبل از زمان رزرو بلیط خود در محل ورودی برج خلیفه حاضر شوید. همچنین از بردن انواع نوشیدنی، خوراکی، سه پایه دوربین و دستگاه ضبط صدا بدون مجوز خودداری کنید.
به همراه داشتن حیوان خانگی بجز سگ‌های راهنما ممنوع است. قبل از ورود به وسیله دستگاه‌های ایمنی یک بازرسی کلی از شما انجام می‌شود تا از به همراه داشتن اسلحه و وسایل خطر‌ناک و تیز اطمینان حاصل شود. به یاد داشته باشید که هنگام بازدید از سکو‌ی طبقه 147، شما فقط 30 دقیقه فرصت دارید، اما در بازدید از سکوی طبقه 125 محدودی زمانی وجود ندارد.

قوانین بازدید از برج خلیفه

 

جاهای دیدنی اطراف برج خلیفه دبی

در اطراف برج خلیفه دیدنی‌های زیادی وجود دارد که هنگام بازدید از آن می‌توانید از این مکان‌ها دیدن کنید. مهم‌ترین جاهای رفاهی-تفریحی اطراف برج خلیفه به ترتیب زیر هستند:

  1. فواره‌ دبی (The Dubai Fountain)
  2. دبی مال (Dubai Mall)
  3. آکواریوم دبی (Dubai Aquarium & Underwater Zoo)
  4. برج پارک (پارک برج خلیفه)
  5. اوپرای دبی
  6. آبشار دبی مال

جاهای دیدنی اطراف برج خلیفه دبی

 

طراحی و معماری برج خلیفه دبی

همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم معماری این آسمان خراش زیبا توسط آدرین اسمیت معمار برجسته آمریکایی و با طراحی شرکت آمریکایی Skidmore, Owings & Merrill LLP انجام شد. پیمانکار اصلی برج خلیفه شرکت «Samsung C&T» بود که سابقه ساخت برج‌های دوقلو پتروناس و برج تایپه 101 را در کارنامه خود دارد. سامسونگ سی‌اند‌تی کار ساخت برج خلیفه را با همکاری شرکت اماراتی عرب‌تک (Arabtec) و شرکت بلژیکی بسیکس (Besix) به پایان رساند. برج خلیفه با نمای سراسر شیشه‌ای، ترکیب جذابی از هنر، مهندسی و توانایی ساخت و ساز انسان در عصر نوین است.
معماری برج خلیفه تلفیقی از هنر مدرن و سبک طراحی اسلامی به شمار می‌رود. پلان برج خلیفه به شکل Y است که از نوعی گل صحرایی بومی امارات یعنی گل هایمنوکالیس الهام گرفته شده. با بالا رفتن طبقه‌های برج خلیفه با حفظ یک تقارن چند پره‌ای، ساختمان به تدریج از کف به نوک باریک‌تر و کشیده‌تر می‌شود. همچنین نمای برج خلیفه از شیشه، آلومینیم و فولاد ساخته شده که ظاهری درخشان آبی به آن می‌دهد.
طراحی و مهندسی برج خلیفه یکی از بی‌نظیرترین مهندسی‌هایی است که تا کنون اجرا شده. این شاهکار مهندسی، از سیستم‌های پیچیده و دقیقی بهره‌ می‌برد تا بتواند استحکام خود را در برابر باد‌های شدید دبی و زلزله حفظ کند. فونداسیون برج خلیفه که مهم‌ترین بخش نگهدارنده این برج است، از بیش از 194 شمع‌های بتنی ساخته شده که تا عمق 50 متری فونداسیون آن نفوذ کرده‌اند. این پی ساختمان، وزن 110 هزار تنی برج خلیفه را نگهداشته و تا می‌تواند تا حداکثر 450 هزار تن وزن را نیز تحمل کند.
بخش دیگری از برج خلیفه که در سرپا نگهداشتن آن بسیار نقش مهمی دارد، هسته مرکزی و باله‌های جانبی آن است. این هسته تمام وزن افقی و عمودی برج را تحمل می‌کند که از جنس بتن مسلح با مقاومت «High-Performance Concrete» بالا ساخته شده‌ است.

 

مراحل ساخت برج خلیفه

همانطور که در بالاتر اشاره کردیم ساخت برج خلیفه از سال 2004 شروع شد و تا سال 2010 به طول انجامید. در ادامه مراحل ساخت برج دبی را به صورت مختصر برای علاقه‌مندان بیان کرده‌ایم:

  • ژانویه سال 2004: شروع پروژه و اقدام به گود برداری
  • فوریه سال 2004: شروع ساخت فونداسیون و کار گذاشتن شمع‌های و ستون‌ها
  • مارس سال 2005: آغاز روند روسازی برج
  • ژوئن سال 2006: تکمیل کردن 50 طبقه ابتدایی برج خلیفه
  • ژانویه‌ی سال 2007: تکمیل برج تا طبقه 100
  • مارس سال 2007: اتمام ساخت 10 طبقه دیگر (یعنی تا طبقه 110)
  • می سال 2007: تکمیل برج تا طبقه 130
  • ژوئیه سال 2007: ساخت طبقه 141 و شکستن رکورد بلند‌ترین برج جهان
  • سپتامبر سال 2007 : ساخت طبقه 150 و شکستن رکورد مرتفع‌ترین  سازه بدون کابل جهان
  • آوریل سال 2008: ساخت طبقه 160 و شکستن رکورد بلند‌ترین ساخته دست بشر
  • ژانویه‌ سال 2009: تکمیل ساخت منار مخروطی
  • سپتامبر سال 2009: اتمام عایق کاری و نمای خارجی
  • ژانویه‌ی سال 2010: مراسم افتتاح برج

 

امکانات برج خلیفه

برج خلیفه جمعیتی حدود 35 هزار نفر را در خود جای می‌دهد؛ مدیریت منابع و تامین سیستم‌های رفاهی برای این افراد کار ساده‌ای نیست، به همین دلیل انواعی از امکانات پیشرفته مانند سیستم‌های تهویه، سرمایشی و گرمایشی، آب و فاضلاب، آسانسور و سیستم‌های امنیتی در آن به کار رفته است که در ادامه به آن‌ها پرداخته‌ایم.

امکانات برج خلیفه

آسانسور‌های برج خلیفه

در برج خلیفه امکانات پیشرفته امنیتی و رفاهی متعددی به کار رفته که این آسمان‌خراش را نظر فناوری در سطح بالایی در میان ساختمان‌های جهان قرار می‌دهد. برج خلیفه به 57 آسانسور مجهز است که سریع‌ترین آسانسور با سرعت 36 km/h و بزرگترین آسانسور باری جهان را در دل خود جا داده است. 

سیستم تهویه برج خلیفه

در مورد سیستم تهویه برج خلیفه دبی می‌توان گفت یکی از پیچیده‌ترین سیستم‌های تهویه‌ای جهان در این برج وجود دارد که هوای تمیز و خنک را از ارتفاعات بالا به پایین می‌کشد. همچنین نمای این برج از جنس شیشه‌هایی است که حجم زیادی از نو آفتاب را منعکس می‌کند و از گرم شدن داخل برج جلوگیری می‌کند.

امنیت برج خلیفه

سیستم‌های امنیتی برج دبی ترکیبی هماهنگ از دوربین‌های مدار بسته، حسگر‌های بیومتریک و نیروی امنیتی این برج است تا از ورود افراد غیر مجاز به برج جلوگیری کند. همچنین این سازه از یک سیستم اعلام و اطفای حریق چند جانبه بهره‌می‌برد. درب‌های ضد آتش، اسپرینکلرها، تهویه مخصوص دود، پناهگاه‌های ضد حریق و سیستم تخلیه اضطراری از مواردی هستند که امنیت جان ساکنین برج خلیفه را تضمین می‌کند.

سیستم نظافتی برج خلیفه

یک تیم حرفه‌ای تمیزکاری وجود دارد که همواره از بالا به پایین در حال تمیز کردن نمای بیرونی برج خلیفه که از حدود 26 هزار صفحه شیشه‌ای تشکیل شده هستند و هر بار که به پایین آن می‌رسند، بلافاصله دوباره کار تمیز کردن نمای بیرونی را از بالا شروع می‌کنند. 

 

معرفی طبقات برج خلیفه

Khalifa با 163 طبقه ارتفاع شامل استفاده‌های مختلفی مانند اداری، مسکونی، هتل‌ها، رستوران‌ها، بخش‌های تفریحی و ارتباطات است. در ادامه طبقات برج خلیفه و نوع کاربری آن‌ها را به صورت اجمالی بررسی کرده‌ایم:

  • طبقه B1 و B2: پارکینگ و تاسیسات
  • طبقه میانی و همکف: انبار و لابی هتل آرمانی
  • طبقات 1 تا 8: هتل آرمانی
  • طبقات 9 تا 16: واحد‌های مسکونی هتل آرمانی
  • طبقه 17 و 18: تاسیسات
  • طبقات 19 تا 37: مسکونی
  • طبقه 38 و 39: سویت‌های هتل آرمانی
  • طبقات 40 تا 42: تاسیسات
  • طبقه 43: اسکای لابی
  • طبقات 44 تا 72: مسکونی
  • طبقات 73 تا 75: تاسیسات
  • طبقه 76: اسکای لابی
  • طبقات 77 تا 108: مسکونی
  • طبقه 109 و 110: تاسیسات
  • طبقات 111 تا 121: واحد‌های شرکتی
  • طبقه 122: رستوران اتمسفر
  • طبقه 123: لابی آسمان
  • طبقه 124: رصدخانه تاپ «Top observatory»
  • طبقات 125 و 135: واحد‌های شرکتی
  • طبقات 136 و 138: تاسیسات
  • طبقات 139 تا 147: واحدهای شرکتی
  • طبقه 148: رصدخانه تاپ اسکای «Top Sky observatory»
  • طبقات 149 تا 151: واحدهای شرکتی
  • طبقات 152 تا 154: لانژ «The Lounge»
  • طبقه 155: تاسیسات
  • طبقات 156 تا 159: پخش و ارتباطات
  • طبقات 160 تا 163: تاسیسات

معرفی طبقات برج خلیفه

 

ورودی و فضای بیرونی برج خلیفه

برای برج خلیفه چندین ورودی اصلی و فرعی در نظر گرفته شده که برخی از آن‌ها به مجتمع‌های اطراف راه دارند و از این طریق به برج خلیفه نیز راه می‌یابند. ورودی اصلی برج خلیفه از بلوار شیخ محمد بن راشد است که به لابی اصلی هتل برج خلیفه و پارکینگ آن راه می‌یابد. ورودی اصلی برج خلیفه فقط برای کارکنان و ساکنان آن است.
نمای بیرونی برج خلیفه ترکیبی از شیشه، آلومینیوم و فولاد بوده که یکی از جذاب‌ترین نماها در میان برج‌های دبی است. این برج در غروب منظره بسیار زیبایی را خلق می‌کند که دیدن آن خالی از لطف نیست. یکی دیگر از جذاب‌ترین ویژگی‌های نمای بیرونی این آسمان‌خراش، نورپردازی برج خلیفه است که به مناسب‌های مختلف نمایش‌های جذابی را به اجرا گذاشته است. در بیرون از برج خلیفه یک فضای سبز وسیع و زیبا در کنار دریاچه و فواره برج خلیفه طراحی گشته که در آن از عناصر هنر اسلامی به خوبی کار گذاشته شده است.

ورودی و فضای بیرونی برج خلیفه

 

هتل آرمانی برج خلیفه

تنها هتل برج خلیفه، هتل آرمانی «Armani Hotel Dubai» است که توسط طراح مشهور ایتالیایی جورجو آرمانی طراحی و تاسیس شد. این هتل 11 طبقه از برج خلیفه را به خود اختصاص داده است. و تا طبقه 39 برج خلیفه به صورت واحد‌های مسکونی آرمانی قرار دارند. هتل آرمانی یکی از با کیفیت‌ترین و گران‌ترین هتل‌های 5 ستاره دبی بوده که با چیدمان و امکانات آن با حساسیت فوق‌العاده‌ای و با امضای آرمانی کار گذاشته شده تا بتواند بهترین سرویس را به مهمانان خود ارائه کند.
سوئیت‌های مجلل این هتل در طبقات 38 و 39 برج دبی قرار گرفته‌اند که چشم‌انداز بی‌‌نظیری به دریا، شهر دبی و سواحل و دریای زیبای خلیج فارس دارند. این سوئیت‌ها از اتاق‌های معمولی هتل از همان ابتدای ورود متفاوت هستند و با رویکرد و ظرافت متفاوت و منحصربه‌فردی طراحی شده‌اند. قیمت رزرو اتاق و سوئیت در برج خلیفه و هتل آرمانی از 550 دلار برای یک شب شروع می‌شود.

هتل آرمانی برج خلیفه

 

رستوران‌های برج خلیفه

رستوران اتمسفر (At.mosphere)

رستوران اتمسفر در طبقه 122 برج خلیفه واقع شده و عنوان بلند‌ترین رستوران دنیا را به به خود اختصاص داده است و در آن انواعی از غذاهای بین‌المللی و گران قیمت سرو می‌شود. سرآشپز اصلی رستوران اتمسفر در برج خلیفه «Jerome Lagarde» هستند هر روزه از ساعت 7 صبح تا 2 نیمه شب از مشتریان خود آماده پذیرایی است.

رستوران اتمسفر

رستوران آرمانی (Armani Ristorante)

رستوران آرمانی، یک رستوران اصلی ایتالیایی بوده که در دل برج خلیفه قرار گرفته و وظیفه اصلی آن پذیرایی از مهمانان هتل است. در این رستوران انواعی از غذاهای ایتالیایی در بهترین کیفیت سرو می‌شود. 

رستوران آرمانی

لانژ برج خلیفه (The Lounge)

طبقه 152 تا 154 برج خلیفه به فضای لانژ اختصاص داده شده که آن را به بلند‌ترین لانژ جهان تبدیل کرده است. رفتن به لانژ دبی تجربه بسیار متفاوتی است، نشستن در کنار پنجره‌های برج و همزمان با صرف نوشیدنی موردعلاقه‌تان از منظره‌ خیره کننده برج دبی لذت ببرید. فضای داخلی The Lounge  بسیار زیبا طراحی و چیده شده است به گونه‌ای که داخل آن یک آبما کار گذاشته شده؛ همچنین یک تراس نیز دارد که مراجعه کنندگان می‌توانند اوقات خود را در آن بگذرانند. به دلیل دید شکفت‌نگیزی که لانژ برج خلیفه دارد، همیشه عکاس‌های حرفه‌ای در آن حضور دارند تا در صورت تمایل از بازدیدکنندگان تصاویر زیبایی را ثبت کنند.

لانژ برج خلیفه

رستوران آرمانی امال (Armani Amal)

رستوران آرمانی امال در طبقه سوم هتل آرمانی قرار گرفته و جزو یکی از گران‌ترین رستوران‌های هندی در دبی است. این رستوران غذا‌های اصلی هندی را با بهترین کیفیت عرضه می‌کند. این رستوران برای رزرو ناهار از ساعت 12 تا 15 و برای سرو شام از 19 تا 23:30 آماده پذیرایی از مشتریان است..

رستوران آرمانی امال

رستوران آرمانی دلی

رستوران دلی «Armani Deli» نیز یکی از مجموعه رستوران‌های هتل آرمانی است که به صورت ویژ غذاهای غذاهای اروپایی را طبخ و سرو می‌کند. حتما پیشنهاد می‌کنیم هنگام بازدید از برج خلیفه یکی از غذاهای لذیذ اروپایی را در این فضا و منظره دلنشین بچشید.

رستوران آرمانی هاشی

همانطور که از نام این رستوران پیداست، رستوران هاشی «Armani Hashi» یک رستوران ژاپنی است. تصور اینکه در خلیج فارس بتوانید از دستان یک سرآشپز واقعی ژاپنی غذاهای ژاپنی را تست کنید، برای عاشقان غذا دیوانه کننده‌است. برج خلیفه با این کار فرهنگ غذایی آسیای شرقی را به خاورمیانه آورده است.

رستوران مدیترانیه‌ای آرمانی

آخرین رستوران دبی برج خلیفه، رستوران مدیترانه‌ای آرمانی «Armani Mediterraneo» است. در این رستوران همانند سایر رستوران‌های برج خلیفه باید از قبل در آن جا رزرو کنید. در رستوران مدیترانه‌ای هتل آرمانی می‌توانید همزمان با چشیدن انواعی از غذاهای مدیترانه‌ای مانند کشور‌های ترکیه، یونان و اسپانیا از دیدن فواره‌های دبی نیز لذت ببرید.

 

سکوهای دید برج خلیفه دبی

یکی از تفریحاتی که می‌توان در برج خلیفه تجربه کرد رفتن به سکو‌های دید برج خلیفه است. این سکوها که در طبقات 124، 125 و 148 از برج قرار دارند، منظره بسیار زیبایی به شهر دارند. در این سکو‌ها تجهیزات مدرن و تلسکوپ‌هایی قرار دارد که می‌توانید با استفاده از آن‌ها هرجایی را رصد کنید و لذت ببرید. سکوهای دیدی که در طبقات پایین‌تر برج قرار دارند به صورت کلی «Sky Lobby» نامیده می‌شوند. سکوی دیدی که در طبقات 124 و 125 قرار دارد «Top Observatory» و بلند‌ترین سکوی دید نیز «At The Top Sky Observatory» است.

سکوهای دید برج خلیفه دبی

 

آسانسور برج خلیفه

برج خلیفه به 57 آسانسور و 8 پله برقی مجهز است که وظیفه جابجایی ساکنین و بازدید کنندگان را به عهده دارد. آسانسور‌های برج خلیفه سریع‌ترین آسانسور در جهان هستند که قابلیت جابجایی مسافت 504 متری را در کمتری زمان دارند. این آسانسورها توسط شرکت آسانسور سازی اوتیس با بهترین متریال و جدیدترین تکنولوژی روز ساخته شدند که 36 کیلومتر بر ساعت سرعت دارند. همچنین آسانسور خدماتی و اضطراری برج خلیفه توانایی جابجا کردن 5.5 تن وزن را دارد.

آسانسور برج خلیفه

 

واحدهای مسکونی برج خلیفه

برج خلیفه شامل چندین واحد‌های مسکونی است که در میانه‌های برج قرار دارند. سکونت در این برج‌ علاوه‌بر بهره‌مندی از منظره زیبا و مرتفع برج خلیفه، امکانات شگفت‌انگیزی را در اختیار شما قرار میدهد. واحد‌های مسکونی برج خلیفه توسط طراح مشهور ایتالیایی، جورجو آرمانی دیزاین شده‌‌اند. قیمت خرید واحد مسکونی در برج خلیفه به صورت میانگین حدود 6 میلیون درهم امارات یا معادل 1.5 میلیون دلار آمریکا است.

واحدهای مسکونی برج خلیفه

 

واحدهای تجاری و اداری برج خلیفه

بخش زیادی از برج خلیفه به واحد‌های اداری و شرکتی تعلق دارد. این واحد‌های هم در طبقات بالاتر برج و هم در طبقه‌های پایین آن واقع شده‌اند. واحدهای اداری برج خلیفه از امکانات بسیار باکیفیتی بهره‌مند هستند که تجربه کار در آنجا بسیار متفاوت می‌کند. این فضاها از امنیت بسیار بالایی برخوردارند. دفتر کار شرکت‌های بسیار معروفی مانند مایکروسافت، فیسبوک، سامسونگ، بویینگ و… در بخش اداری برج خلیفه قرار دارد.

واحدهای تجاری و اداری برج خلیفه

 

داخل برج خلیفه دبی

همانطور که اشاره کردیم فضای داخل برج خلیفه به بخش‌های مختلفی تقسیم‌بندی شده است که هر بخش آن دیزاین و طراحی منحصربه‌فرد خود را دارد. در داخل برج خلیفه کافه‌ها و رستوران‌های متعددی قرار دارد؛ همچنین فضاهای مختلفی برای نگهداری کودکان، سالن‌های بدنسازی، اسخر و اسپا و مراکز خرید لوکسی در این برج قرار گرفته‌اند.

داخل برج خلیفه دبی

 

استخر برج خلیفه

برج خلیفه علاوه‌بر استخر‌هایی که در داخل دارد، 4 استخر زیبای آن نیز در قسمت‌های بالکن قرار گرفته‌اند. این استخرها به دلیل ارتفاع زیادی که دارند به استخر هوایی معروف هستند. برنامه‌های مختلفی در استخر‌های برج خلیفه برگذار می‌شود؛ از برنامه‌های ماساژ، اسپا وبرنامه‌های تفریحی برای خانواده‌ها گرفته تا آموزش شنا با حضور تیم‌های شنای بین‌المللی در استخرهای این آسمان‌خراش وجود دارد.

استخر برج خلیفه

 

دانستنیهای برج

در ادامه نکات جالب توجهی را در مورد حقایقی که درباره برج خلیفه وجود دارد بیان کرده‌ایم:

  • برج خلیفه از 95 کیلومتری با چشم غیر مسلح قابل روئیت است.
  • هنگام ساخت این برج حداکثر تا 12 هزار کارگر به صورت همزمان روی ساخت برج کار میکردند.
  • در برج خلیفه 31400 تن فولاد به کار رفته است.
  • میزان آلومینیوم به کار رفته در برج خلیفه دبی معدل آلومینیوم 5 هواپیمای بویینگ A380 است.
  • تا طبقه 160 برج خلیفه 2909 پله وجود دارد.
  • این برج در زمان اوج مصرف، 50 مگاوات برق مصرف می‌کند که معادل روشن کردن 500 هزار لامپ 100 وات است.
  • شاید برایتان جالب باشد بدانید که ارتفاع برج خلیفه سه برابر بیشتر از برج ایفل است.
  • طول میلگرد‌های استفاده شده در برج خلیفه اندازه فاصله تهران تا نیویورک است.
  • برج خلیفه ظرفیت 12 هزار نفر و 3000 خودرو را در خود دارد.
  • تفاوت زمان اوقات شرعی برج خلیفه در بالا و پایین آن حدود سه دقیقه است.

 

بلندترین سازه جهان را در تور دبی ببینید

در این مقاله معرفی کامل و جامع برج خلیفه پرداختیم تا در سفر به دبی آشنایی کاملی با بلند‌ترین برج جهان داشته باشید و بتوانید از دیدن آن نهایت لذت را ببرید. برای اینکه سفر و یک بازدید کم هزینه از برج خلیفه داشته باشید و از همه امکانات و تفریحات آن لذت ببرید یا هتل خود را در برج خلیفه رزرو کنید، می‌‌توانید تور دبی را از آژانس مسافرتی سفریار انتخاب نمایید. تور دبی و بازدید از برج خلیفه را می‌توانید مطابق با میل خود شخصی سازی کنید. 

سوالات متداول
  • متروی دبی بهترین و سریع‌ترین راه برای رسیدن به این برج است؛ درحالی که می‌توانید حتی از اتوبوس هم استفاده کنید. برای استفاده از مترو باید سوار «خط قرمز» (Red Line) دبی شوید و در ایستگاه برج خلیفه پیاده شوید. از آنجایی که برج خلیفه با دبی مال 15 دقیقه فاصله دارد، شما می‌توانید با اتوبوس F13 به دبی مال بروید و سپس 15 دقیقه پیاده‌روی کنید تا به برج خلیفه برسید. 

  • برج خلیفه باورنکردنی توسط Emaar Properties تاسیس شد. عنوان بلندترین ساختمان جهان را در سال 2010 افتتاح کرد و ساخت آن در سال 2004 آغاز شد. معماری و مهندسی بر عهده Skidmore، Owings و Merrill از شیکاگو بود. سبک نئوفوتوریسم یا آینده‌گرایی نو  است و از یک گل صحرایی الهام گرفته شده است. 

  • برج خلیفه یکی از مرتفع‌ترین هتل‌های جهان را در خود جای داده است. هتل آرمانی دبی در طبقه هشتم قرار دارد با سوئیت‌های لوکس و مجهز که خدمات خوبی به مسافران می‌دهد.

  • ساخت و ساز این برج سال 2004 آغاز شد و در سال 2010 به پایان رسید. این برج همچنان بلندترین ساختمان جهان است و تقریبا از هر نقطه شهر قابل مشاهده است.

  • این برج با ارتفاع 2717 فوت (828 متر) دارای 900 اقامتگاه شامل: استودیو، آپارتمان‌های یک، دو، سه و چهار خوابه از طبقه 19 تا 108 است. همچنین می‌توانید هتل آرمانی و چند رستوران عالی را در آنجا مشاهده کنید. 

  • این برج در امارات متحده عربی، شهر دبی و بلوار شیخ محمد بن راشد واقع شده است که دسترسی به آنجا با مترو، اتوبوس، تاکسی و حتی ماشین شخصی به سادگی امکان‌پذیر است.

  • این قیمت به درستی مشخص نیست، اما در سال 2017 یک پنت‌هاوس در برج خلیفه به قیمت 102 میلیون درهم معادل 27.7 میلیون دلار معامله شد.

  • از نزدیک ترین هتل ها به برج خلیفه دبی می توان هتل تاورز روتانا (Towers Rotana)، هتل رامادا داون تاون (Ramada by Wyndham Downtown Dubai)، هتل جوررا (Gevora) و هتل تاور پلاز (The Tower Plaza) را نام برد.

  • از رستوران های با قیمت مناسب اطراف دبی می توان به رستوران مدیترانه ای Pierchic، رستوران بلژیکی Le Petit Belge، رستوران فرانسوی La Petite Maison، رستوران ایرانی شایان، رستوران Bu Qatir و ده ها رستوران دیگر اشاره کرد. 

نظرات کاربران

نظرتان را در مورد این تور با ما به اشتراک بگذارید

امتیاز از 5 از بین 0 نفر

دیدگاه ها